21 Şubat 2017 Salı

Whaff Rewards İle Para Kazanın


Bu yazımızda android markette var olan ve kullanıcılarına para veya hediye kartları veren uygulamayı inceleyeceğiz. Whaff Rewards adında ki bu uygulama sayesinde paypal sisteminde para kazanabilir veya uygulamada ki paralarınızı hediye kartlarına çevirebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde para kazanan veya hediye kartı kazanabilirsiniz. Şimdi uygulamayı nasıl kullanacağımızı inceleyelim. 




İNVİTE FRİENDS: İnvite Friends sayesinde arkadaşlarına bir davet mesajı ve davet kodu atıyorsunuz. Verdiğiniz davet kodu ile sisteme giren arkadaşlarınız sayesinde 0,30$ kazanıyorsunuz. Sizin davet kodunuz ile sisteme katılan arkadaşınızda 0,30$ kazanıyor. Önemli olarak belirtelim bu kodu yazarsanız 3 $ kazanırsınız gibi yorum yapanlara asla itibar etmeyin. Çünkü sistem herkese aynı ücreti veriyor.


PREMİUM PİCKS:  Premium Picks kısmında belirtilen uygulamaları hem indirip hem kullanmanız gerekiyor. Size belirtilen gün veya saat kadar uygulamayı kullanırsanız biraz daha fazla ücretler kazanabiliyorsunuz.

WHAFF PİCKS:
   Whaff Picks ile verilen uygulamaları indirmeniz yeterli olacaktır. Verilen uygulamalar bazen ücretli üyelik isteyebiliyor bu konuya dikkat etmenizde fayda var.

KATILIM: Günlük olarak katılım ile 0,10$ kazanabiliyorsunuz. İndirdiğiniz uygulamalar sayesinde kazandığınız para kadar çok olmasa da yinede katkı sağladığını belirtelim.


Whaff Rewards ile kazandığınız parayı ülkemizde paypal kullanımına son verildiği için gerçek paraya çevirmekte sorun yaşayabilirsiniz. Ama kazandığınız paraları şu anda hediye kartları olarak kullanabilirsiniz. İşte o hediye kartları

1-Xbox Live ‘da hediye kartı
2-PlaystationStore’da hediye kartı
3-Amazonda hediye kartı
4-Google Play’de hediye kartı
5-Steam’de hediye kartı
6-Facebook’da hediye kartı
7-iTunnes’De hediye kartı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder