21 Şubat 2017 Salı

İnternetten Para Kazandıran Oyunlar



Bu listede yer alan oyunlar internet üzerinden belirli görevleri yerine getirince gerçek para verdiğini iddia etmektedir. İddia diyoruz çünkü Kariyer & Girişim blogu olarak listede ki oyunları denemedik ve her hangi bir ücret tahsis etmedik. Oyun adlarına tıklayarak belirtilen oyunlara üye olabilirsiniz.







1-) Çiftlik.im (Üyelik İçin Tıkla)

İlk oyunumuz çiftlik.im adıyla online para verdiğini iddia eden oyundur. Bu oyundan para kazanmanız için yapmanız gerek tek şey tavuk almak ve bu tavukların yumurtasını satmak. Oyunda şu anda 30930 kullanıcı bulunmakta. Oyunun bugüne kadar dağıttığı iddia edilen para ise 2,136,845 lira. Dilerseniz oyunun ismine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

2-) Maden.im (Üyelik İçin Tıkla)
İkinci oyunumuz yine online olarak oyuncularına para verdiğini iddia eden maden oyunudur. Yapmanız gereken kayıt olduktan sonra size verilen sanal paralarla işçiler satın almak ve maden toplamak. Topladığınız madenleri gerçek paralar çevirip tahsis etmenin mümkün olduğunu belirten bu oyunda şu anda 5882 kullanıcı bulunmakta.

3-) Zengin Otobüs (Üyelik İçin Tıkla)


Listemizde yer alan bu oyun yine online olarak oynanarak para kazandırdığını iddia etmektedir. Oyunun amacı yolcu otobüsleri ile yolcu taşımaktır. Taşıdığınız yolcu başına oyun parası kazanıyor belirli bir limite ulaştıktan sonra bu oyun parasını gerçek paraya çevirebiliyorsunuz. Bu oyunda ki toplam oyuncu sayısını site belirtmemiştir.


4-) Av Ormanı (Üyelik İçin Tıkla)

Av ormanı adlı online oyun diğer oyunlar gibi basit bir arayüzüne sahiptir. Oyunda ilk başlarda verilen oyun parasıyla belirli hayvanları satın alarak avcılık yapıyorsunuz. Yaptığınız her avdan oyun parası kazanıp belirli bir limitten sonra ödeme talep edebiliyorsunuz.

5-) Gerçek Çiftlik (Üyelik İçin Tıkla)


Bu oyunda ise çiftlik hayatını online olarak yaşayarak para kazanabilirsiniz. Size verilen oyun parası ile verilen görevleri tamamlamak için oyunda harcıyorsunuz. Daha sonra oyunda kazandığınız paraları gerçek paraya çevirmek için talepte bulunabiliyorsunuz.

6-) Değirmen Online (Üyelik İçin Tıkla)


Değirmen Online adlı oyunda amacınız değirmenler sayesinde ekmekler üretmek. Ürettiğiniz bu ekmeler ile dilerseniz yeni değirmenler inşa ederek daha fazla üretim yapabilirsiniz. Dilerseniz ekmekleri gerçek paraya çevirmek için talepte bulunabilirsiniz. 


7-) Ütopya Online (Üyelik İçin Tıkla)

Ütopya Online adlı oyunda inek alarak süt üretimi gerçekleştiriyorsunuz. Ürettiğiniz sütleri dilerseniz oyun parasına çevirerek yeni inekler alabilirsiniz. Dilerseniz gerçek paraya çevirmek için talepte bulunabilirsiniz.

8-) Deli Baraj (Üyelik İçin Tıkla)

Deli Baraj adlı online oyunda ise amacınız barajınız sayesinde elektrik üretmektir. Ürettiğiniz bu elektriği oyun içerisinde otomatik satarak %80 altın %20 kömür olarak hesabınıza eklenmektedir. Kömürleri gerçek para olarak çekebilir, altınları yeni tribünler alarak harcayabilirsiniz.




ÖNEMLİ: Listede yer alan oyunlar tarafımız tarafından oynanmamış olup kullanıcıların istekleri doğrultusunda incelenmiştir





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder