29 Ocak 2017 Pazar

Mobil Uygulama Oluşturarak Para Kazanın





Teknoloji artık günlük hayatımızın her alanına hükmetmiş durumda. Hal böyle olunca teknoloji dünyasında da para kazanma fırsatları doğal olarak ortaya çıkmaktadır. İşte bu makalede ortaya çıkan bir para kazanma türü olan mobil uygulama oluşturma konusunu ele alacağız.







Eğer sizde mobil uygulamalar konusunda çeşitli fikirlere sahipseniz ve bu fikirlerinizin ilgi çekici olduğunu düşünüyorsanız bu alana yönelmemek için hiçbir sebebiniz yok demektir. Ancak şunu belirtmekte fayda var ki bu mobil uygulama alanı sizi bir anda yükselişe geçireceği gibi bu yükselişinizin uzun zaman sonra olması da söz konusu.

Mobil uygulama geliştirmeye veya oluşturmaya karar verdiniz öncelikle yapmanız gereken şey hitap edeceğiniz kitlenizin belirlenmesi olacaktır. Yani bir uygulama yapacaksınız ve bunu kimler için yapacaksınız bunu iyi belirlemelisiniz. Kitlenizi seçmeniz oluşturacağınız uygulamanın ana hatlarına doğrudan etki edeceği için bu ilk adım önemlidir.

Kitlenizi belirlediniz ve mobil uygulama aşamasına geçtiniz. Bu aşamadan sonra artık kodlama bilgilerinize ve hayal gücünüze güveneceksiniz. Ama tabi yaşadığımız yıllarda kodlama bilgisi olmadan da uygulama geliştirmek mümkün. Bunun için belirli bir ücret karşılığında sizin adınıza mobil uygulama geliştirecek bir sürü şirket mevcut. Bu şirketleri araştırmalı ve size güven veren mobil uygulama geliştiricisini seçmelisiniz.

Son adım ise mobil uygulamanızı geliştirdiğinizi veya oluşturduğunuzu varsayalım. Bundan sonra yapacağınız tek şey uygulamanızı uygulama marketlerine ücretli veya ücretsiz şekilde yüklemek ve kullanıcıların beğenisine sunmak.

Mobil uygulama oluşturma her geçen gün ilginin arttığı ve artacağının da kesin gözüyle bakıldığı bir sektör haline gelmektedir. Sizde fikirlerinizi bu sektörde değerlendirebilir ve para kazanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder