19 Aralık 2016 Pazartesi

Eğlence Sektöründe Yapılabilecek İş Fikirleri

Eğlence sektörü her zaman gündemde olabilecek olan sektörlerden bir tanesidir. Yoğun stres altında yaşadığımız gerçeğini göz önünde bulundurursak eğlence sektörü her yaştan insana hitap edebilecektir. Sermayeniz var ve eğlence sektöründe değerlendirmek istiyorsanız makalemizde ki iş fikirleri umarım size bir ilham verir.







Buz Pisti 

Artık bulunduğunuz illerde her alışveriş merkezinde kolaylıkla bulabileceğiniz bu iş size kısa sürede kazanç sağlayabilir. Bu işi yapmak için kenarda sermayeniz varsa araştırmalara hemen başlayın. Nerelerde buz pisti eksikliği var ve hangi alışveriş merkezinde buz pisti yok gibi soruları cevapladıktan sonra bu işe başlayabilirsiniz. İyi bir yerde bu işe girerseniz aylık kazancınız 150,000 Tl gibi yüksek bir gelir olabilir. Ancak şunu belirtmekte fayda var bu işin maliyeti ilk başlarda sizi biraz zorlayabilir.


Yürüyen Atlar

Bu iş fikrimiz yine alışveriş merkezlerinde gördüğünüz bir iş fikridir. Yürüyen atlar büyük çoğunlukla çocuklara hitap etmektedir. Fazla sermayeniz yok ise bu iş size göre olabilir. Ortalama 10,000-20,0000 Tl gibi bir yatırımla bu işe başlayabilir ve günlük kazançlarınızla bu işe yaptığınız yatırımı 1 ay gibi sürede geri kazanabilirsiniz.


5D Sinema


İnternette videolarını izleyebileceğiniz 5D sinema eğlence sektöründe bambaşka bir deneyim sunmaktadır. Dilersiniz bu işi mobil olarak yapabilir yani sinemanızı istediğiniz yere götürebilirsiniz. Ortalama 50,000-100,000 Tl arası bir sermaye gerektiren bu iş yayınladığınız filmlerin dikkat çekiciliğine bağlı olarak harcadığınız parayı kısa sürede geri kazanabilirsiniz.


Langırt Masaları

Belkide listemizde bulunan işlerden en düşük sermayeli olanı langırt masalarıdır. Birkaç büfe veya kafe sahibiyle anlaştığınız zaman langırt masalarıyla günlük 100-500 Tl arası para kazanmanız mümkündür. Maliyetleri çok düşük olduğu için düşük sermayeli girişimciler için denenmesi tavsiye edilen bir iş fikridir.


Oyun Makineleri 


Çoğunlukla jetonlu olarak çalışan oyun makinelerini dilerseniz mekan sahipleriyle anlaşarak tek tek kurabilir dilerseniz kendi oyun makinesi salonunuzu açabilirsiniz. Boks makinesi, air hockey masası, basketbol atış noktaları gibi birçok jetonlu oyun seçenekleriyle ufak sermayenizi değerlendirebilirsiniz. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder