23 Kasım 2016 Çarşamba

Anket Doldurarak Para Kazanmak




Evet sevgili kariyer & girişim okuyucuları bugün yine internette oldukça fazla merak edilen bir konuyu sizlere açıklamaya çalışacağım. Günümüz şartlarında herkes kendisine bir ek gelir yaratmak istiyor. Bu ek gelir fırsatları içerinde inanması güç olan anket doldurarak para kazanmakta var. Evden bilgisayar başında anket doldurarak ufakta olsa maddi kazanç sağlayabilirsiniz. Peki nasıl ? Yazımızın devamında anket doldurarak nasıl para kazanabilirim bunu açıklayacağım.








Ayrı e-posta hesabı açın


Öncelikle bu işi yapmak için kendi kişisel e-posta adresinizi vermek yerine yeni bir e-posta adresi alın. Kişisel e-postalarınızla bu iş için gelen e-postalar karışmasın. Hem iş takibini kolaylaştırır hemde geri dönüş yapmanız kolay olur.

Araştırma Yapın

Bir veya iki anket sitesine üye olarak bu işi yapmanız çok zor. İnternette araştırma yaparken denk geldiğiniz anket firmalarına üye olmaktan çekinmeyin. Araştırmalarınızı iyi yapın, dolandırıcıların kurbanı olmamak için üye olurken kart bilgilerinizin istendiği veya bu işi yapmak için ön ödeme isteyen sitelerden veya şirket adını verdiklerini kuruluşlardan uzak durmaya çalışın. İnternet verimli olarak kullanılabileceği gibi kötü niyetli olarak dolandırıcılık anlamında da yaygın olarak kullanılmaktadır. Dikkatli olun.

Alanınızı Genişletin

Evet alanınızı genişletin. En az 80-90 tane anket sitesine kayıt olmaya çalışın. Kayıt olduktan sonra çoğu firma anket doldurmanızı ister. Size yöneltilen anketleri objektif olarak doldurun. Sorulan sorulara verdiğiniz cevaplara göre  nitelikli olduğunuz konularda anket doldurarak para kazanma fırsatınız artar.

Pes Etmeyin

Anket sitelerine kayıt oldunuz ve 1-2 gün geçti dönüş sağlanmadı. Çoğu kişi hemen bu işten umudunu kesip bu iş için açtığı e-postayı takip dahi etmez. Siz bu bahsettiğim kullanıcılardan asla olmayın. E-postanızı sık sık ziyaret edin ve anket siteleri araştırmaktan asla vazgeçmeyin. Çoğu kullanıcıya 1-2 hafta içerisinde anket doldurarak para kazanma fırsatı yaratıldığını unutmayın.

Uyarılar
Kendilerini anket şirketi olarak tanıtan dolandırıcılardan mutlaka ama mutlaka uzun durun. Üye olduğunuz sitede müşteri hizmetleri olmasına özen gösterin. Aklınıza takılan soruları sormaktan çekinmeyin. Üye olurken kart bilgilerinizin istendiği siteler genellikle dolandırıcılık amacıyla açılmıştır. Bu gibi sitelerden uzak durun

Son olarak bu işi yaparak fazla olmasa da maddi kazanç sağlayanlar olduğunu asla unutmayın. Siz neden kendinize bu iş aracılığıyla ek gelir yaratmayasınız ki ? Yapmanız gereken tek şey sabırlı olmak ve inanmak



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder