23 Şubat 2017 Perşembe

Fotoğraf Çekerek İnternette Para Kazanın



  
 
Günümüzde ek gelir yöntemleri daha çok internet dünyasına kaymış durumdadır. Hal böyle olunca internetle arası fazla olmayan veya kodlama bilgisi olmayan kişiler para kazanmanın hayal olduğunu düşünmektedir.
Tam burada yanıldığınızı söylemeliyim. Hiç hobinizin maddi bir karşılığı olduğunu düşündünüz mü ? İşte bu makalede fotoğrafçılık ile internette para nasıl kazanılır onu anlatacağız.
 


Fotoğrafçılar veya şöyle söylemek daha doğru olacak, hobi olarak fotoğrafçılık yapanlar gün içerisinde ellerinde bulunan makineler ile onlarca fotoğraf çekmektedirler. Bunlar kimi zaman hayatın koşuşturması içerisindeki insanlar, kimi zamanlarda sessizce akıp giden nehirler olabilir. Her ne çekerseniz çekin internet sayesinde bu fotoğraflarınızın maddi karşılığını alabileceksiniz.


Fotoğraf Çekerek İnternetten Para Nasıl Kazanırım ?


Öncelikle çektiğiniz fotoğrafların hiçbir şekilde
telif hakkı  içermemesi gerekmektedir. Telif hakkı içeren fotoğraflarınız üzerinden maddi bir kazanç sağlayamazsınız. Çektiğiniz fotoğrafları aşağıdaki sitelere yükleyerek para kazanmaya başlayabilirsiniz.


shutterstock.com
tr.fotolia.com
istockphoto.com

bu sitelere yüklediğiniz fotoğraflar kullanıldıkça yani indirildikçe para kazanmaya başlayabilirsiniz. İşte aslında sizin hobi olarak yaptığınız fotoğrafçılığı bu şekilde maddi kazanca çevirebilirsiniz.


Para Kazanmak İçin Nasıl Fotoğraflar Çekmeliyim ?


Kullanıcıların indirme sayılarına göre şehir fotoğrafları genelde tercih edilmektedir. Kalabalık şehirlede ki gökdelenleri doğru açılarla yakaladığınız an veya şehrinizde ki yoğun trafiği yakaladığınız anlardan bile para kazanabilirsiniz. Ayrıca en çok indirilen diğer kategorileri ise şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Doğa
  • Finans Bankacılık
  • Sağlıklı Yaşam
  • Hava Olaylar
  • Eski Binalar

İşte sizde en çok indirilen kategorilerine göz atarak kendinize uygun olan kategoriyi seçebilir ve fotoğrafçılık yaparak internette para kazanabilirsiniz.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder