9 Aralık 2016 Cuma

Yatırımcısına Çok Para Kazandıracak İşler


 


Bankada veya kenarda duran birikmişiniz var ve ne iş yapacağınız hakkında fikir sahibi değil misiniz ? O zaman yazacağım bu makale size ilaç gibi gelebilir. Umarım tespit ettiğim iş fikirlerinden biri aklınıza yatar ve işinizin temellerini atmaya başlarsınız.












Meşrubat ve Kahve Dükkanı


Listemizin ilk sırasında meşrubat ve kahve dükkanı yer alıyor. Bu işe yapacağınız yatırımla kısa sürede yaptığınız yatırımı amorti edebilirsiniz. Özellikle insanların yoğun olduğu yerlerde bu işi yaparsanız bir senenin sonunda belkide ikinci şubenizi açmak için yer aramaya başlarsınız.


Oyun Salonları


Eğlence sektörü başlı başına çok kazandıran bir sektördür. Özellikle gençlerin yoğun olduğu yerlere eğlence ve oyun salonları açarsanız, bu işe başlarken harcadığınız sermayenizi kısa sürede geri kazanabilirsiniz.


Pastane Açmak

Pastane derken öyle geniş kapsamlı seri üretim yapan bir yerden bahsetmiyoruz. Ama böyle seri üretim yapacak donanıma sahip olmak için sermayeniz varsa tercih edebilirsiniz. Bizim bahsettiğimiz pastane iki veya üç kişinin üretip sattığı pastanelerdir. Bu şekilde ufak bir pastane açarsanız göreceksiniz ki kısa sürede ciddi ücretler kazanmaya başlayacaksınız.


Organik Tarım Ticareti

Organik tarım derken siz tarımla uğraşın ve ürünlerinizi satın demiyorum. Dilerseniz organik tarım sayesinde de para kazanabilirsiniz. Ancak bu başlıkta bahsettiğimiz organik tarım ticareti çiftliğinizi veya tarla ve bahçenizi dışarıya açmaktır.  Günümüzde organik tarıma olan ilgi alaka artmışken bu fırsatı dışarıdaki insanlara açmak ve tarım etkinlikleri düzenlemek size farklı ve bi o kadar da yüksek kazanç sağlayabilir.


Mobil Uygulama Yapımı

Günümüzde teknoloji olmadan abartarak söylersek nefes dahi alamıyorken bu alana yatırım yapmak tuhaf olmayacaktır. Birçok mobil uygulama firmaları mevcut durumda. Sermayenizi bu gelişen firmalara aktararak bu işten kısa sürede fazla paralar kazanabilirsiniz.


Aşağıdaki makaleler ilginizi çekebilir


Bloggerdan Para Kazanmak

Sermayesi Az Kazancı Fazla Olan İşler

Köylerde Para Kazandıran İşler


İşinin Patronu Olmak İsteyen Girişimcilere Öneriler






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder