5 Aralık 2016 Pazartesi

Blogger Mim 2017'ye Doğru / Senide Mimledim







Malum bloggerda 2017'ye doğru mim etkinliği diye bir etkinlik başlamış durumda. Bende bu etkinliğe katılıp henüz daha tanıma fırsatımın bulunmadığı bloggerlara sormak istiyorum. Hadi başlayım.




1-Kimse mükemmel değildir ama yine de eksikleri düzeltmek mümkün. Huylu huyundan geçmez mi dersin? Yoksa şu huyumu değiştirsem hiç fena olmaz mı? Nedir o huyun? 2017 için kendinde değiştirmek istediklerin neler?

İlk sorudan daha baya düşünmem gerekti açıkçası. 2017 yılında değiştirmek istediğim tek şey değil baya şey aslında ama en başlıcası tezcanlılığım. Aklıma bir fikir geldiği anda o fikri hemen gerçekleştirmek istiyorum. Biraz sabırsızım açıkçası aklıma geleni yapmadan duramıyorum. Bu huyumu değiştirsem iyi olacak.


2-Meşhur Alaaddin'in Sihirli Lambası oldu ya kucağına düştü. Ve tabi ki 3 dilek hakkı verdi. Dikkatli düşün, klavyeden çıkan her cümleyi gerçeğe dönüştürebilir. Ne dilerdin?


 Öncelikle herkes için sağlık ve huzur dilerdim. Sonrada çok yorulmuş bi toplum olduğumuzu düşünüyorum son yılllarda. Artık toplumsal sınıflaşmayı ayrışmayı değilde bir olmayı dilerdim.


3-Şimdi gerçek hayata dönüyoruz, evin, çocukların, kendin, kedin.. için yeni yılda neler yapmak var aklında? Şimdiden düşünelim ki, yeni yıl kapıda hazırlıksız yakalanmayalım :)


Biraz bu soruyu düşündüm de hayatı yaşamadan planlar yapmak fazlasıyla yıkıcı olabiliyor. Onun için hazırlıksız yakalanayım ve yaşadığım olaylara göre o an planlar yapayım.



4-Piyangodan büyük ikramiye çıksa hepimiz dünyayı gezeriz değil mi? Sen neler yapmak isterdin? Bir de şöyle düşün, o istediklerin için çok  para şart mı? Belki de değildir.


Piyangodan ikramiye çıkmasını herkes gibi bende hayal ettim tabi. Ama şöyle de bir durum var eğer gerçekten kazanacağım o para bana dert tasa getirecekse çıkmasın daha iyi. Ama eğer çıksa elimden geldiği kadar çok insanı mutlu etmeyi isterdim.


5-Para para para. Para harcamadan da gerçekleştirebileceğin hayallerin vardır elbet. Haydi onları da paylaş, bekliyoruz.


Parasız hayallerim varmı tabi ki var onuda bir önceki soruda cevaplamıştım. Yardım edebileceğim insanlara yardım edip mutlu etmek. Bir insanı mutlu etmekten ona yardımcı olmaktan başka güzel bir parasız hayal yok bana göre


Şimdi gelelim kimleri mimleyeceğime. Aslında başta belirttiğim gibi mimleyeceğim kişilerle tek bir kelime bile konuşmuşluğum yok ama bana göre de güzel olan şey bu.

Levla'nın Not Defteri

Yağmur Tozu

Sinem Özbekin

Şeyda'nın Günlüğü

7 yorum:

  1. Güzel bir mim olmuş keyifle okudum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür Ederim :) Blogunuz varsa adresinizi verebilirsiniz bu soruları size de sorabilirim :)

      Sil
  2. Valla düzenli takip ediyorum ve severek okuyorum yazılarınız.Faydalı içerik :)

    YanıtlaSil
  3. Cevapların samimiydi. Daha geniş kitlelere ulaşmanı isterim. Gerçekten güzel yazılar yazıyorsun ve ne çok emek harcadığın da belli oluyor. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım hepimizin iyi dilekleri gerçekleşir. Yorumun için çok teşekkür ederim

      Sil
  4. Çok samimi ve içten cevaplar olmuş :) Tüm dilediklerin 2017'de gerçek olur umarım :)

    YanıtlaSil