30 Kasım 2016 Çarşamba

Sermayesi Az Kazancı Fazla Olan İşler




Günümüzde birçok insan kendi işinin sahibi olmak veya ortaklık oluşturarak yüksek kazancı olan işlere atılmak istemektedir. Ancak bu planlanan işler yeni girişimciler için büyük soru işaretleri taşımaktadır. Bu soru işaretlerini kaldıracak iş önerileri için bu makaleyi yazmaya karar verdim. İşte araştırmalarımın sonunda tespit edebildiğim az sermaye ile fazla kazandıracak işler.












Ürün Bayiliği


Listemin ilk sırasında ürün bayiliği yer alıyor. İnternette yapacağınız araştırmalar sayesinde hangi firmanın bayilik vereceğini öğrenebilirsiniz. Sermayesi az ve riski düşük iş arayan yeni girişimciler için tavsiye edilen bayilik alma fikri yüksek kazancı ile de tercih edilebilir. Bayilik veren firmaların hangi şartları aradığını, hangi bayiliğin ne kadar kazandıracağını detaylı olarak öğrenerek size en fazla kazanç sağlayacak firmayla anlaşabilirsiniz.

Mobil Uygulama Geliştirme


Günümüzde akıllı telefonlar hayatımızın bir parçası olmuş desek yeridir. Bu teknolojik gelişmeler durmayacağına göre telefonlarımız hayatımızı uzun süre daha meşgul edecek gibi görünüyor. İşte sizde elinizden düşürmediğiniz telefonlarınız için ufak bir sermaye harcayarak uygulamalar yapabilir ve bu sayede çok yüksek gelirler elde edebilirsiniz.



Oto Yıkama


Büyük şehirlerde yaşayan insanlar yüksek iş temposu yüzünden araçlarını düzenli olarak yıkayamamaktadırlar. Trafikte gördüğünüz kirli araçların sahiplerine soracak olarsanız alacağınız cevap vakitlerinin olmadığı yönünde olacaktır. İşte sizde bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Günümüzde var olan teknolojik temizleme aletleri alarak oto yıkama istasyonları açabilir kısa süre içinde yüksek ücretler kazanabilirsiniz.


Yemek Yapmak

Evet yemek yapmak. Eğer mutfaktaki hünerlerinize güveniyorsanız kısa zaman içinde kazancınızı iki katına çıkarabilirsiniz.İlk fırsatta yapmanız gereken tek şey ev yemekleri arayan küçük işletmeler bulmaktır. Bulduğunuz iş yerlerine ev yemeği temin ederek ufak bir sermaye harcayarak yüksek kazançlar elde edersiniz. Riski çok düşük olan bu işi yapmanız yararınıza olacaktır.

Ufak Bir Kafe

Oturduğunuz semtte, işe giderken geçtiğiniz caddelerde gördüğünüz kafelere bir yenisini de siz ekleyebilirsiniz. Önerimiz ilk önce kafe açmak istediğiniz yeri yoğunluğu bakımından tespit etmenizdir. Kafe açmak isteyeceğiniz yerde yoğunluk çok ve düşündüğünüz tarza benzeyen kafeler yoksa hemen kollarınızı sıvamalı ve istediğiniz kafeyi açmalısınız. Bulunduğunuz yere ve yoğunluğa göre kazancınız değişebilir bunu belirtmekte fayda var. Ancak iyi bir yoğunluk tespiti yaparsanız kazancınızı üç dört kat arttırabilirsiniz.


Yemek Arabası

Şehir içinde fazla kullanmadığınız bir aracınız varsa bu iş size göre olabilir. Aracınızı yemek pişirip satmak için uygun hale getirirken ödeyeceğiniz sermayeyi bir ay gibi kısa bir sürede kazanabilirsiniz. Günümüzde git gide artan bu yemek arabaları özellikle insan yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde ve yoğunluğun fazla olduğu saatlerde ortaya çıkıp satış yaparak yüksek ücretler kazandırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder